↑ V-House exteriors, night and day views.

↑ V-House interiors, living area on double-height.

↑ Architectural drawings made with watercolour techniques.

V-HOUSE

The single-family home is set to a V shape. The open floor plan living is articulated by different levels in height, from zero to mezzanine floor of the front entrance. The absence of partition walls for the main areas — a solution further developed in Oteiza House project — represents the peculiarity of these interior spaces conceived in continuity with the pure volume of the house. At the first floor is located a master bedroom, topped by a large skylight in common with the studio as a source of natural light. 

The house is also the case study for our digital watercolor technique, as explained in an extensive article posted by Ronen Bekerman under workflows.

PROJECT: V-House

DATE: 11/2014